Am I a Vandalisme?

Huhuhu.. tak boleh tidur lah.. Guling sana sini.. Can’t sleep.. 11.30pm go to bed, try to sleep but can’t pula.. Open my laptop.. then me start lukis lukis.. Heheh.. I stole something from Leanor.. Jangan Marah sya kio.. He is one of my best buddy during high school! Yapp.. we are the one who always made the teacher high blood. Especially, Add Maths and Civil Engineering subject! Hahah! That was long time ago, but syok!

Photobucket

6 Comments on “Am I a Vandalisme?

  1. Wakakakakakaka.. sorry I didnt reply your text messages. Usually I’m out of credit. Kadang2 topup kadang2 tidak. Hahahahaha. Dun wory. Sy tidak marah bah. Ko amik jah lah apa2 gambar pun dari saya. Eh bila kita mau gathering ni? Tapi most of the people in our class I lost contact sudah except you, corn (for sure contact punya), jenie.. and..em.. teda lagi, itu jah. Wakakakaka.. Dorang si hafiz, azlan, hasan, lawrence etc sudah berkurun I havent saw them. Wakakakakaka. The other girls pun teda sy keep in touch mcm BB outsiders, pooja, siapa lagi? I forgot most of their names *blushing*. Bah jarang2 pegi skolah kan, Kalau pegi pun kadang2 dua jam jah masuk skolah, yang lain pegi merewang tempat lain. Wakakaka. Haish.

  2. Wakakakakakaka.. sorry I didnt reply your text messages. Usually I’m out of credit. Kadang2 topup kadang2 tidak. Hahahahaha. Dun wory. Sy tidak marah bah. Ko amik jah lah apa2 gambar pun dari saya. Eh bila kita mau gathering ni? Tapi most of the people in our class I lost contact sudah except you, corn (for sure contact punya), jenie.. and..em.. teda lagi, itu jah. Wakakakaka.. Dorang si hafiz, azlan, hasan, lawrence etc sudah berkurun I havent saw them. Wakakakakaka. The other girls pun teda sy keep in touch mcm BB outsiders, pooja, siapa lagi? I forgot most of their names *blushing*. Bah jarang2 pegi skolah kan, Kalau pegi pun kadang2 dua jam jah masuk skolah, yang lain pegi merewang tempat lain. Wakakaka. Haish.

  3. wuiii! The other day I opened your blog I wasnt able to see my picture. Wakakakakaka. U gave me some good colours! Love you love you love you! and owh, I have no dark circles! Yahuuu!

  4. wuiii! The other day I opened your blog I wasnt able to see my picture. Wakakakakaka. U gave me some good colours! Love you love you love you! and owh, I have no dark circles! Yahuuu!

  5. ekekeke.. bah.. nanti kita buat gathering bulan 12 laa k.. after 40days of my late dady laa.. OK bah tu.. sya pun lama tidak keep in touch sma kamurang.. erm.. lawrence sya ada jumpa lagi time kami p sandakan.. hehehe.. sempat lagi kami duduk kedai kopi minum teh tarik.. erm.. ramai lagi bah yg tidak terjumpa.. si Adriana ada sya jumpa juga.. dia keja sana Radius International Hotel tu.. err.. siapa lagi classmate aah yg masih tercontact.. heee.. sya pun tidak brapa remember sudah..

  6. ekekeke.. bah.. nanti kita buat gathering bulan 12 laa k.. after 40days of my late dady laa.. OK bah tu.. sya pun lama tidak keep in touch sma kamurang.. erm.. lawrence sya ada jumpa lagi time kami p sandakan.. hehehe.. sempat lagi kami duduk kedai kopi minum teh tarik.. erm.. ramai lagi bah yg tidak terjumpa.. si Adriana ada sya jumpa juga.. dia keja sana Radius International Hotel tu.. err.. siapa lagi classmate aah yg masih tercontact.. heee.. sya pun tidak brapa remember sudah..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: