O2C Meeting – 16 Nov 2008

O2C - Ramesh

Group Photo – Taken by Ramesh

To my friends, please allow me to write in Malay today. I have something good to tell you all. Will mix a bit of english anyway.. šŸ˜‰

O2C - Sumpitz
Group Photo – Taken by Sumpitz

Oraits.. lama sudah tidak berbahasa melayu sepenuhnya, saya akan cuba sedaya upaya untuk mengelakkan skema yang lazim digunakan waktu sekolah dahulu. (I think I just do it..ahaks!) Bah.. malas sya mau berskema ni.. semalam sya telah menghadirkan diri ke Mesyuarat O2C (oleng oleng circle) seperti berikut:
Tarikh: 16hb Nov 2008 (AHAD)
Masa: 5.30 pm (TEPAT)
Tempat: Restoran Aesha Coner Water Front
We have some chit chat and to be frank I really enjoy with them. Antara yang hadir.. mestilah si Ramesh aka pengerusi waktu tu.. PS, Sumpitz, Ollen, si laling olumis (yang sudi ambil sya dengan payung pink dia d bus stop..hujan ba.. tapi semangat juga mau pigi), Bobby, Mahapson and Wesh.. (ada sya tertinggal ka aah? I hope not) Ada beberapa agenda yang dibincang terutama outing 6 Dec 2008 ke Pulau Manukan, Christmas Carol and lain lain lagi.. sya serahkan kepada Setiausaha O2C yang bentang nanti la.. šŸ˜‰ Siou.. byk kraja ni.. so.. share pictures untuk tontonan umum la kio.. i love O2C!

Photobucket

Olumis, kiyut mulut..

Photobucket

Peace from PS šŸ˜‰ Sumpitz..apa yg ko sms tu? Len macam sija si Ramesh ni..

Photobucket

Exclusive from Sumpitz

Photobucket

Thank You card Cover from Seri Mengasih

Photobucket
Thank You card Content from Seri Mengasih

Photobucket

Wokay, Tagging Time.. *for fun only.. teka apa dorang cakap ni and post to your blog! šŸ˜‰ O2C members..Please Do It.. ahaks..

11 Comments on “O2C Meeting – 16 Nov 2008

  1. ok jan susah…nda lama sudah tu 6hb…bah tu caroling pun ko join kio…emmm….thanks for the pics..tapi kan..sa jeles maa ko punya NIkon D90….huhuhu

  2. hahaha.. hadui.. kasian.. nasib sya sudah terlepas dari tg rambutan.. akaka.. xigorx.. itu D90.. milik bersama juga tu.. jgn susah.. kita berpinjam pinjam.. šŸ˜‰

  3. hahaha.. hadui.. kasian.. nasib sya sudah terlepas dari tg rambutan.. akaka.. xigorx.. itu D90.. milik bersama juga tu.. jgn susah.. kita berpinjam pinjam.. šŸ˜‰

  4. Sumpit say : Alamak…… nak buang “kantut” pula ni…. tahan….. tahan…. tahan…..PS Say : Siapa pula yang buang angin ni…. c tuan pengerusi mungkin ni…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: