Free Coffee and bunch of work

kupi

Tadi pagi, ada tu van nescafe 3 in 1 datang tempat sya kerja.. Bah.. apa lagi orang orang yang di sana.. semua dapat minum free.. ada satu kawan ni.. dia tulung sya ambil TIGA galas nescafe.. Doii.. macam sya ni kuat minum nescafe la pula.. tapi free juga kan.. (silap silap kna kasi simpan racun pun sya teguk sija ni minuman dari si kawan ni)

Bercerita pasal nescafe ni.. Brapa orang di sini suka minum nescafe? Apa beza nescafe sma kopi? Selalu sya p kedai kan.. Orang Lama biasanya order Kopi.. Orang muda biasanya Nescafe.. I wonder.. hurm… napa ah? 😀 But i love both! Kopi O ping sadap.. nyam nyam! Itu saja la.. actually no idea ba ni mo cerita apa ni mlm.. sudah addicted to internet kan.. so.. apa apa pun main hambur sija laa.. sya tidur duluan laa.. Good nite! :p (macam gila oo sya ni mlm)

9 Comments on “Free Coffee and bunch of work

  1. nescafe? teman sewaktu buat assignment hahaha..tapi sedap g kopi kan? apa beza tu ahh… nescafe.. too much caffeine? is it?

  2. hehe sya nda pandai minum kupi… minum milo jak…hehe beza nescafe sama kupi yg 1-nama komersial dia lain2, 2-nescafe mcm kana sampur kreamer sikit ni…itu pasal dia punya warna mcm coklat sikit…hehe iya ka?

  3. hehe sya nda pandai minum kupi… minum milo jak…hehe beza nescafe sama kupi yg 1-nama komersial dia lain2, 2-nescafe mcm kana sampur kreamer sikit ni…itu pasal dia punya warna mcm coklat sikit…hehe iya ka?

  4. maybe laa byk caffeine kan.. indocafe ada light sikit.. sadap sya rasa.. heheh.. troy.. apa ko cakap ni.. sa paning.. mabuk kupi ka ko ni? ekeke..

  5. maybe laa byk caffeine kan.. indocafe ada light sikit.. sadap sya rasa.. heheh.. troy.. apa ko cakap ni.. sa paning.. mabuk kupi ka ko ni? ekeke..

  6. kalo sy pula..sy lebih suka minum kopi O..tpi sy minum juga nesc…..x kira panas o ping…sy rasa sa ketagih sdh minum kopi…setiap pagi mesti sy mencari n kalo sejuk2 n malam2 pun mencari ….

  7. Hi there.Kupi ka,nescafe ka memang sdp tu..hehe..nescafe tu instant coffee,made via spray drying process. I dont know if we are talking about the same coffee here but as from what i know kopi tu kena process start dr biji kopi lagi. I guess kopi contain more caffeine than nescafe. not very tepat la my explanation,berbulan2 sd sy kasi tgl skula..hehe..cheers 😉

  8. Nescaffe tatap menjadi poh-ja-an hati ku! Can’t function well without nescaffe! Tapi sia minum juga kopi lah… Nga Will always minum nescaffe! Pagi, Jam 10, Petang dan sebelum tidur… those who says to me, “jan minum nescaffe sebelum tidur, nanti tidak buli tidur”, for me, tiada effect uda tu. WekekekekeWhatever it is… Nescaffe juga lah… infact sia mo pigi cari nescaffe uda nie… Bah… babai…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: