Grow Up and Bring Peace

Please Do Not Do Like This..
This is very uncool….
I was surprised and shocked that somebody who is using my own nickname ‘girllyen’ cursing in my own blogspot account? Why? What is the purpose you doing that anyway? Cursing in my shoutbox, using my own nick and make fun of your own mother thing? Show some respect my friend. I am not mad but I feel that you are not smart enough. Grow up. Be a good person and please promote peace. πŸ™‚

17 Comments on “Grow Up and Bring Peace

  1. Tidak juga panas laa Corn.. but funny ni.. masih lagi ada orang begini zaman skrg.. must be a kid.. hahaha.. Belum cukup umur ba tu.. I tot I will never face issue like this one anymore.. Very uncool bah..

  2. Tidak juga panas laa Corn.. but funny ni.. masih lagi ada orang begini zaman skrg.. must be a kid.. hahaha.. Belum cukup umur ba tu.. I tot I will never face issue like this one anymore.. Very uncool bah..

  3. girl… sia pernah kana tu… Minda tersekat sudah tu kalau begitu… wekekeke. Sia nda tau lah, tapi maybe urang yang sama juga tu… wekekeke…So the magic word, POLOGOSON!!!! Wakakakaka…

  4. Hi! blog-hoppin ere.wow.. that’s just immature of that person to do that.. more to psychotic i think.. tsk tsk need to learn to grow up ba tu..

  5. Chegu: Very the uncool oo kan.. Chegu ajar budak ni bagus bagus if terjumpa.. πŸ˜€Isa: Leks jak laa ni.. tia guna ni layan..markie: minda tersekat.. hehe.. i love that word.. and memang pologoson jak tu..Vonne: Susah btul orang gitu kan,.alpha_angel: hiihi.. timbak saja~adoraze: thanks for hopping here πŸ˜‰ have to learn.. have to..mamaii: mari kita ketawa ramai ramai.. hahahahahahhaha~!!

  6. Chegu: Very the uncool oo kan.. Chegu ajar budak ni bagus bagus if terjumpa.. :DIsa: Leks jak laa ni.. tia guna ni layan..markie: minda tersekat.. hehe.. i love that word.. and memang pologoson jak tu..Vonne: Susah btul orang gitu kan,.alpha_angel: hiihi.. timbak saja~adoraze: thanks for hopping here πŸ˜‰ have to learn.. have to..mamaii: mari kita ketawa ramai ramai.. hahahahahahhaha~!!

  7. Yeah please grow up already! It’s like somebody in secondary school would do.. lol. Hey Girl, Leave it la. I know you’re being urself. Maybe tu urg jeles sama ko ba tu. Tapi ndak tau jeles sal apa la.. Hehe..

  8. Astaga punya kurang ajar tu org….moga2 pa dia tulis terkena pada dirinya sendiri….baru dia tau…girl ko pray utk “dia” …org2 mcm ni perlu didoa tu…sebab “dia” sesat dlm kehidupan….pa2 pun Girl rilek kio mandak

  9. fionz.. sya pun tidak tau.. ntah apa yang dorang tidak puas hati sma sya ni.. haha..Jason..sya pun tidak faham.. apa yang dorang mau jeles.. hahahaha..Tompok.. ya.. mari kita ramai ramai kasi sembahyang sma dia..

  10. fionz.. sya pun tidak tau.. ntah apa yang dorang tidak puas hati sma sya ni.. haha..Jason..sya pun tidak faham.. apa yang dorang mau jeles.. hahahaha..Tompok.. ya.. mari kita ramai ramai kasi sembahyang sma dia..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: