Kisah Si Dieny..

Hello bloggers dan juga rakan-rakan yang dihormati sekalian. Gara-gara tidak dapat tengok wayang semalam, ini lah kerja yang telah kulakukan.. ekeke.. Kepada Dieny saudaraku, diharap anda sporting dan ku susun sepuluh jari atas kelakuan ke atas gambar yang telah ku ambil sewaktu photoshoot kita tempoh hari. Yay~ To all professionalism, I might ruin the pictures but this might be my style.. Somehow somewhere, your feedback may help me to colour your day.. 😉

Location: Sutera Harbour, Kota Kinabalu Sabah.
Date: 25/07/2009 (last month)
Model: Dieny Justin
Wardrobe: Dieny Justin
Make up: No make up – lap peluh guna sapu tangan saja..by Dieny Justin juga..

Come
Yeah, they come in peace, but this time is Dieny..

This is him
Owh.. there he is..

Owh Yeah
I said: Dieny tengok sana..

Behind
Behind the scene.. ekeke..

Blur
I give some dramatic effect..

Sil
Save the drama

Jump
Jump..

Feeling
Do you feel anything here?

Tripod
😀 That’s all for now..

15 Comments on “Kisah Si Dieny..

  1. Nice!! lawa girl..natural beauty of him…ahaha…no makeup…guna sapu tangan ja lap peluh ah..jimat belanja…ahahah…tbingung sa katawa trus…

  2. phweiit…phewiiit….girl…kim salammmm….bilang sa mo tu sapu tangannnn yg kasi lap peluh bilang…uaakakakakaka

  3. hohoho…. lucunya pandai juga ko aksi tapuk kebulatan tu a.. kihkihkih…. suka sia tuna gambar yg ko kasi itam puti tu…

    andrea, ala tu sapu tgn kana makan ikan jos taw.. wakakak.

  4. Claire.. ya.. memang sya mau kasi dia natural.. kira mau guna tu pasir kasi touch up.. tapi rusak nanti gambar.. 😀

    Andrea.. ahahaha.. macam dia bikin lap peluh ketiak dia juga oo.. ko mo ka? hahaa..

    Dieny.. itu sudah pasti.. ehehe..

  5. Claire.. ya.. memang sya mau kasi dia natural.. kira mau guna tu pasir kasi touch up.. tapi rusak nanti gambar.. :DAndrea.. ahahaha.. macam dia bikin lap peluh ketiak dia juga oo.. ko mo ka? hahaa..Dieny.. itu sudah pasti.. ehehe..

  6. sia rasa kalau ada pasir di muka sia semarttt itu taw… ala2 vintage 1980.. padahal lahir 1986.. wakakaak

  7. hahahahaha….girl..tu yg mahal tuuu……Dieny…hik hik….teda sapu tangan lain laie kahh????hahaha

  8. ngah ngah ngah~…guna pasir..abis tu pasir sana dkat laut..mengaus tu katam2, tu samut2 api teda tempat tinggal..har har har har~~

    alang2 guna tu towel mandi la~~ selimut ka p lap peluhh..nguah nguah nguah~~

  9. woah..cantik foto2 ni..clear..
    *ok juga tu sapu tangan kan…bila lap muka jak trus mcm ada make up..hehe

    p/s girl guna font apa utk tulisan dlm foto tu?..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: